Livrare GRATUITĂ la comandă de peste 100 Lei

COUSCOUS CU LEGUME 50G

Terciul de couscous cu legume Street Kasha este un terci natural instant. Acesta este micul dejun, prânzul, sau cina ta sănătoasă, rapidă și completă.

1 pahar = 200 grame terci gata.

Potrivit pentru vegani. Se gătește în 3 minute. 179 ckal. Conține gluten.

3 minute. Vegan. 179 ckal.

p
Ingrediente: couscous (73,5%), sare de mare, mure, roșii uscate, ardei, morcovi uscați, ceapă uscată, turmeric, cardamon, chemin.
Termen de valabilitate: 12 luni

4.98 Lei

-
+

BENEFICII:

Terciul de couscous cu legume Street Kasha este un terci natural instant.

Couscousul este compus aproape în întregime din carbohidrați complecși - principala sursă de energie în organismul nostru. Couscousul îmbogățește organismul cu vitaminele - B1, B2, B5, B6, B9, E, PP, colină, datorită cărora, metabolismul se îmbunătățește și se accelerează pierderea în greutate. Acesta este micul dejun, prânzul, sau cina ta sănătoasă, rapidă și completă. Când ai nevoie de un terci instant la pahar! Când nu ai timp dar vrei să mănânci sănătos. Gata doar în 3 minute. Când slăbești, un pahar de terci are doar 179 kcal.

Când călătorești. Poți lua terciul cu tine în avion sau tren. Când ești vegetarian sau vegan. Când ții o dietă. Când ții post. Pentru că terciul la pahar înseamnă sănătos, copios și stilat! Lucrezi la birou, mergi la facultate, mergi într-o excursie cu prietenii - ia cu tine terciul la pahar! Deschide paharul de hârtie, adaugă apă fierbinte până la marcajul de pe pahar și amestecă bine, terciul tău este gata! Poftă bună!

VALORI NUTRIȚIONALE PER (50G):

Proteine, g

10,0

Grăsimi, g

0,8

Glucide, g

79,0

Valoare energetică, kcal

179

COMENTARII:

Egor:

Comod și rapid. Terciul e superb. Recomand!

 

Ana:

Am luat acest terci cu mine pe drum lung și am rămas foarte mulțumită, sățios și sănătos.

 

Cristina:

Nu am mâncat niciodată couscous, pentru prima dată am încercat, a mers ca untul pe pâ-ine, în general, supele-cremă sunt uimitoare !!! Mulțumesc foarte mult